Boren

Het boren in verschillende materiaalsoorten, zoals bijvoorbeeld beton, steen en natuursteen is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn in staat om snel en met precisie alle door u gewenste sparingen te maken, zowel horizontaal, verticaal als schuin en op elke locatie in Nederland, ook wanneer er geen water- of stroomvoorziening is. Voor elke boorklus bedenken wij een passende oplossing. We bieden uitsluitend maatwerk en laten de locatie altijd achter zoals wij hem aantroffen. Wij hebben jarenlange ervaring in het boren in verschillende materiaalsoorten en werken alleen met goedgekeurd boorgereedschap zodat het werk veilig wordt uitgevoerd.

Boortechniek

Gaten in vrijwel alle stenen muren worden droog geboord, zonder water en met stofafzuiging. Deze manier van boren voorkomt onnodige opruimwerkzaamheden en de kosten daarvan.

MBI steen, kalkzandsteen harde persing (basalt steen) en beton worden met water geboord. Indien noodzakelijk kan er gebruik worden gemaakt van waterafzuiging.

Toepassingen

Door middel van boren maken wij sparingen in vloer, wand, fundering en plafond voor onder andere:

  • kabeldoorvoer
  • ventilatie
  • afzuigkappen
  • openhaarden
  • inbouwdozen
  • c.v.-installaties
  • riolering

Betonboren voor particulier en bedrijf

Onze boorwerkzaamheden voeren wij voornamelijk uit in nieuwbouw- en renovatieprojecten, voor zowel bedrijven als particulieren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over boren? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze projecten

Een greep uit de door ons gerealiseerde projecten:

 

boren beton zwijndrecht
link icon

Zagen en boren

doorbraak frezen
link icon

Doorbraak frezen

vacuum boren sportveld
link icon

Vacuum boren

boren brunssum
link icon

Buiten boren

waterpas boren
link icon

Waterpas boren

trapgat zagen
link icon

Trapgat zagen

Ook voor particulieren!

Wij boren, zagen, frezen en slopen ook voor particulieren. Wij kunnen u van dienst bij het maken van sparingen en het aanbrengen van sleuven in vloer, wand, fundering en plafond voor o.a.: kabeldoorvoer, ventilatie, afzuigkappen, openhaarden, CV-installaties, riolering, elektra- en waterleidingen, vloerverwarming, kozijnen, dilatatievoegen, convectorputten en trapgaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.