Slopen

Het slopen of gedeeltelijk slopen van een gebouw, wand, vloer of muur is werk voor een professional. MR Betonboringen sloopt professioneel en vakkundig, zodat er geen ongewenste schade ontstaat aan gebouw of omgeving. Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren.

Een professioneel en betrouwbaar sloopadvies

Ieder sloopproject is verschillend. MR Betonboringen is daarom ook graag bereid om u te adviseren, ook op constructief niveau. Indien noodzakelijk wordt hiervoor een constructeur ingeschakeld. Zo garanderen wij een goed onderbouwd en betrouwbaar advies. Voor aanvang van de werkzaamheden bespreken wij uw specifieke wensen en zorgen wij voor een heldere offerte met een beschrijving van alle uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard kunnen wij het sloopafval ook voor u afvoeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze sloopdiensten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over slopen? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze projecten

Een greep uit de door ons gerealiseerde projecten:

 

boren beton zwijndrecht
link icon

Zagen en boren

doorbraak frezen
link icon

Doorbraak frezen

vacuum boren sportveld
link icon

Vacuum boren

boren brunssum
link icon

Buiten boren

waterpas boren
link icon

Waterpas boren

trapgat zagen
link icon

Trapgat zagen

Ook voor particulieren!

Wij boren, zagen, frezen en slopen ook voor particulieren. Wij kunnen u van dienst bij het maken van sparingen en het aanbrengen van sleuven in vloer, wand, fundering en plafond voor o.a.: kabeldoorvoer, ventilatie, afzuigkappen, openhaarden, CV-installaties, riolering, elektra- en waterleidingen, vloerverwarming, kozijnen, dilatatievoegen, convectorputten en trapgaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.