Kwaliteit

Professioneel en vakkundig

Kwaliteit, kennis, milieu en veiligheid bij boren, slopen, frezen, zagen en chemisch verankeren zijn erg belangrijk voor MR Betonboringen. Wij werken alleen met goed opgeleide en certificeerde medewerkers en partners. Uiteraard  zijn alle materialen en gereedschappen waarmee wij onze werkzaamheden uitvoeren goedgekeurd. Zo waarborgen wij constante kwaliteit in onze dienstverlening.

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn open over onze werkzaamheden en prijzen en passen ons altijd aan aan de wensen en mogelijkheden van u als klant. Voor elke uitdaging op het gebied van boren, zagen, frezen of slopen hebben wij een passende oplossing.

Certificeringen

hilti logo
gecertificeerd
verankeringsspecialist

Onze klanten vertellen

 • Gat boren en sleuf zagen in aanbouw t.b.v. afvoer wastafel

  left quote

  Raymond heeft keurig werk afgeleverd, alles is naar wens verlopen en hij heeft goed meegedacht over de te maken sparingen. Voor een volgende klus zal ik zeker weer contact met hem opnemen!

  Met vriendelijke groet, Ivo van Geenhuizenright quote

  Trapgat zagen in beton

  left quoteMR Betonboringen heeft voor ons een trapgat gezaagd en diverse andere werkzaamheden perfect uitgevoerd, allemaal keurig volgens afspraak, gewoon een betrouwbaar adres. De trap zit er inmiddels uiteraard in en past perfect :-)
  Bedankt voor al je hulp Raymond!right quote

 • Spoedklus betonboren

  left quote

  Ik had met hoge spoed een vakman nodig voor diverse betonboringen en freeswerk in de keuken. Dit omdat een andere vakman accuut werd opgenomen in het ziekenhuis. Binnen een paar uur had Raymond de klus netjes uitgevoerd, alles opgeruimd en puin afgevoerd. Dit is een dikke 10 waard!right quote

  Boren en verwerken verloop in betonmuur

  left quote

  Raymond heeft het boorwerk t.b.v. de afzuiging van onze keuken buitengewoon goed, schoon en net uitgevoerd. Hij denkt mee en heeft verstand van zaken.
  Je kan met een gerust hart een opdracht bij hem uitbesteden.right quote

 • Uitbreken muur

  left quote

  Zeer professioneel en betrouwbaar. Was in het begin enkel aangenomen voor het uitbreken van de muur, echter aangezien het zo goed ging is zowel de vloer, badkamer, elektra en nog enkele dingen via MR betonboringen gegaan. right quote

  Boren elektradozen en vloer in woning

  left quote

  Raymond en zijn compaan kwamen ruim op tijd om de opdracht uit te voeren. Twee vrolijke werkers. Wijzigingen en kleine veranderingen in de opdracht werd niet moeilijk over gedaan. Ze hebben flink doorgewerkt en hadden een goede taakverdeling. Ook werd alles netjes opgeruimd. Als er weer een betonboorklus is bel ik hem zo weer.right quote

 • Beton boren

  left quote

  Raymond is een topper. Vooraf goed telefonisch contact gehad om een en andere door te spreken. Hij dacht daarbij goed mee en kwam met nuttig advies. De uiteindelijke opdracht betrof 8 gaten 6 cm, 1 gat 20 cm, nog wat kleine gaatjes, 6 meter sleuf, 4 elektra dozen, inzagen en uithakken doorgang 2m40 x 1m, plaatsen van latei. Kortom veel meer werk dan oorspronkelijk gevraagd. Uiteraard ook wat meer geld, maar dat was vooraf overeengekomen en logisch als je uiteindelijk veel meer wilt dan oorspronkelijk. Bij de uitvoering kwam ie keurig volgens afspraak, belde nog even omdat ie een kwartiertje vertraging had. Nam rustig de tijd om het uit te voeren werk in zich op te nemen, werkte goed door zonder haastwerk te leveren. Nam ook de tijd om na het maken van rommel deze weer op te ruimen. Deed niet moeilijk over een gaatje meer of minder. Vakman die z'n geld zonder meer waard is.right quote

beton boren

Boren

In beton en steen

Wij hanteren diverse technieken om te kunnen boren in alle mogelijke materialen. Denk aan steen, beton en natuursteen.

 

lees meer
beton frezen

Frezen

Droog, stofvrij en nat

Wij frezen voor u stofvrij sleuven in vloer, wand of plafond ten behoeve van leidingen en vloerverwarming.

 

lees meer
chemische verankering

Slopen

Professioneel en vakkundig

Wij slopen professioneel en vakkundig, zodat er geen ongewenste schade ontstaat aan het gebouw.

 

lees meer
beton zagen

Zagen

In diverse steensoorten

Wij zijn u graag van dienst bij het zagen in steen t.b.v. bijvoorbeeld kozijnen, doorgangen, sleuven, convectorputten of trapgaten.
lees meer

Onze projecten

Een greep uit de door ons gerealiseerde projecten:

 

boren beton zwijndrecht
link icon

Zagen en boren

doorbraak frezen
link icon

Doorbraak frezen

vacuum boren sportveld
link icon

Vacuum boren

boren brunssum
link icon

Buiten boren

waterpas boren
link icon

Waterpas boren

trapgat zagen
link icon

Trapgat zagen

Ook voor particulieren!

Wij boren, zagen, frezen en slopen ook voor particulieren. Wij kunnen u van dienst bij het maken van sparingen en het aanbrengen van sleuven in vloer, wand, fundering en plafond voor o.a.: kabeldoorvoer, ventilatie, afzuigkappen, openhaarden, CV-installaties, riolering, elektra- en waterleidingen, vloerverwarming, kozijnen, dilatatievoegen, convectorputten en trapgaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over een van onze diensten of een offerte aanvragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.